Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λαϊκή παράδοση στην Πάτρα

O Παμμικρασιατικός Σύλλογος στην Πάτρα διοργανώνει τριήμερη πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Μικρασιάτικα 2004 - Λαϊκή Παράδοση» που ξεκινά σήμερα (8.30 μ.μ.), στην πλ. Ελευθερίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή (12/9). Αναλυτικά, το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Σήμερα: Παράσταση Καραγκιόζη (με τον Κώστα Μακρή). Ομιλία για τον μαζικό αθλητισμό (από τον καθηγητή Τάκη Πετρόπουλο). Παρουσίαση του αθλήματος της Αρσης Βαρών από το Σωματείο «Πέλοπας». Παιδικό χορευτικό του Παμμικρασιατικού. Παιδική χορωδία του Δήμου Βραχναίικων. Μουσικό Λαϊκό Πρόγραμμα, με τον Π. Τρόντζα.

Αύριο: Ταχυδακτυλουργίες με τον Π. Τρόντζα. Ομιλία για τους πρόσφυγες της Πάτρας από τον δάσκαλο και συγγραφέα Λ. Μαρινέλη. Ποντιακό χορευτικό του Παμμικρασιατικού. Χορευτικό του Δήμου της Πάτρας σε μικρασιατικούς χορούς. Μουσικό λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα «Νότιες Συνοικίες».

Κυριακή: Χορευτικό του Δήμου Βραχναίικων. Ομιλία για την ειρήνη από τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο. Ομιλία του Παμμικρασιατικού. Μουσικό λαϊκό πρόγραμμα με το παραδοσιακό συγκρότημα «ΑΤΑΡΗΣ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ