Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Μονόδρομος η νίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με την Ουντινέζε έχει ήδη αρχίσει. Το στάδιο της Νέας Σμύρνης και ο Πανιώνιος σήμερα (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ 2) είναι πανέτοιμοι γι' αυτό το πρώτο ευρωπαϊκό τους ραντεβού. Μόνο νίκη στοχεύει ο «αιώνιος», γι' αυτήν θα προσπαθήσουν όλοι όσοι αγωνιστούν, γι' αυτήν θα συμπαρασταθούν πάνω από 10.000 φίλαθλοι, που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και το θετικό για τον Σλοβάκο τεχνικό Κάρολ Πέτσε είναι πως εκτός από τις γνωστές απουσίες (Μήτρου, Σμίλιανιτς) δεν υπάρχουν νέα προβλήματα. «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αν είμαστε προσεκτικοί θα προκριθούμε. Εχω 25 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές», τόνισε ο 58χρονος προπονητής που έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει με ηρεμία τα πλάνα του, αλλά και να παρατάξει ισχυρή ενδεκάδα, που θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδια και τις προσδοκίες των φιλάθλων, για την κατάκτηση μιας νίκης. Με σκορ πάντως που θα... εγγυάται όσο περισσότερο γίνεται την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ολα πάντως συνηγορούν στο ότι ο Πέτσε θα χρησιμοποιήσει το προσφιλές του σχήμα 3-5-2 με διπλή κορυφή στην επίθεση τον Μπρέσκα και έναν από τους Μάντζιο, Μέσαρος.

Τέλος, στη διοίκηση απολογήθηκε ξανά ο Νίκος Μήτρου επειδή είχε απουσιάσει αδικαιολόγητα σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ήδη τιμωρηθεί με δίμηνη διακοπή συμβολαίου γιατί δεν είχε ενημερώσει για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων και τώρα υπάρχει κίνδυνος για επιπλέον «καμπάνα».

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο Γιόζεφ Μπουμπένκο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, των «κυανέρυθρων» με την ιταλική ομάδα. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου θα είναι επίσης παρών στον αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής με τη Χαλκηδόνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ