Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ
Πίστη για νίκη

Ανάλογες στιγμές ευελπιστούν να ζήσουν σήμερα ο Κ. Παπουτσής και οι συμπαίχτες του

Sportidea

Ανάλογες στιγμές ευελπιστούν να ζήσουν σήμερα ο Κ. Παπουτσής και οι συμπαίχτες του
Αψηφώντας τα προγνωστικά, στο Αιγάλεω προσβλέπουν σε θετική ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Σήμερα (20.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 3), υποδέχονται - στον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους σε ευρωπαϊκό θεσμό - την τουρκική Γκεντσλερσμπιλίγκι και άπαντες μιλούν για γνώση της πραγματικότητας, σεβασμό στην αντίπαλο, αλλά και πίστη στις δυνατότητές τους. Οι φιλοξενούμενοι, παραδέχονται οι Αιγαλιώτες, είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη, που θ' αποτελέσει καλή βάση στην επιδίωξή μας να προκριθούμε.

«Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση» ανέφερε στο «Ρ» ο Κώστας Παπουτσής και πρόσθεσε: «Αναμφισβήτητα είναι ξεχωριστή εμπειρία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά στο χέρι μας είναι να το μεταβάλουμε σε πλεονέκτημα. Εκτός από μεγαλύτερη εμπειρία οι αντίπαλοι έχουν και περισσότερα παιχνίδια από εμάς. Ομως δε θα επιτρέψουμε να αποτελέσουν αυτά δικαιολογίες και να πάμε με χαμηλό ηθικό. Θα μπούμε για τη νίκη. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως μπορούμε. Μόνο έτσι θα υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Οι Τούρκοι, που πέρυσι απέκλεισαν ομάδες όπως η Πάρμα και η Σπόρτιγκ Λισαβόνας, θα παραταχθούν στη Ριζούπολη με στόχο τη νίκη. Με τον... αέρα του φαβορί παρουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός τους, Ερντογκάν Αρίτσα, ανέφερε: «Ηρθαμε για να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να "καθαρίσουμε" την πρόκριση από το πρώτο ματς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ