Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Κάλεσμα αγωνιστικής παρέμβασης από τη ΔΠΚ-Ο

Σύσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Οκτώβρη

Πλάτες στην εφαρμοζόμενη πολύχρονη πολιτική λιτότητας σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων, αλλά και σε βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζόμενων οικονομολόγων, λογιστών κ.ά. έβαλε και η απερχόμενη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ). Οι παρατάξεις που στήριξαν αυτή την πολιτική, στη λογική ενός κάλπικου συντεχνιασμού - μακριά από τα συμφέροντα των μελών του - ξεκίνησαν ήδη τη γνωστή ψηφοθηρία.

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται και πάλι οι πασίγνωστες, και από το παρελθόν, ανούσιες ψευτοαντιπαραθέσεις, οι μεταξύ τους «συνεννοήσεις» για «συνεργασίες» που αφορούν στο μοίρασμα της μετεκλογικής πίτας. Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση -Οικονομολόγων (ΔΠΚ-Ο) καλεί τους συναδέλφους να μη συμπράξουν, με τη στάση τους στην ενίσχυση των δυνάμεων αυτών, των πολιτικών αποφάσεων και πρακτικών τους, να τους αποδυναμώσουν και με την ψήφο τους στην κάλπη.

Η (ΔΠΚ-Ο) όλα τα προηγούμενα χρόνια στάθηκε στα πραγματικά προβλήματα των μελών του ΟΕΕ και των λαϊκών συμφερόντων γενικότερα. Ενόψει των εκλογών καλεί σε σύσκεψη για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα (αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27). Θέμα: Οι «εξελίξεις στο ΟΕΕ, η σημασία των επερχόμενων εκλογών και η οργάνωση της δικής μας παρέμβασης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ