Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές αυλαίες

Ενα γυναικείο μελωδικό ντουέτο θα βρίσκεται από 26 Οκτώβρη, στο «Vox» (Ιερά Οδός 14, τηλ. 210.3411.000). H Δήμητρα Γαλάνη και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής, με τραγούδια σημαντικών δημιουργών. Τραγούδια που «αντέχουν στο χρόνο και σε πολλαπλές αναγνώσεις», αλλά και με καινούρια από τους νέους δίσκους των δύο ερμηνευτριών, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Να σημειωθεί ότι όσον αφορά στη διαμόρφωση του προγράμματος δε θ' ακολουθήσουν την «πεπατημένη». Δε θα υπάρχουν προσωπικά μέρη, που θα κορυφώνονται σε ντουέτο, αλλά και οι δύο ερμηνεύτριες θα βρίσκονται συνεχώς στη σκηνή. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με ένα καινούριο τραγούδι, σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, με την οποία και οι δύο έχουν στενή συνεργασία. Η ενορχήστρωση είναι του Γιώργου Ζαχαρίου. Τις δύο τραγουδίστριες συνοδεύουν οι νέοι τραγουδιστές Στάθης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Καραδήμος.

  • Την Παρασκευή (22/10) ξεκινά το πρόγραμμα της σκηνής «Μνησικλέους» (Μνησικλέους 22 και Λυσίου, 210.3225.558). Η Κατερίνα Κούκα και ο Λάμπρος Καρελάς, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Τα παιδιά από την Πάτρα» θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τίτλο «Απόψε... δε θα κοιμηθεί κανείς», βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Μαζί τους θα είναι οι νέοι ερμηνευτές Γιώργος Περαντάκος, Δήμητρα Κωστάκη, Ελευθερία Ορδουλίδου.
  • Στο «Χάραμα», το ιστορικό στέκι της Καισαριανής ξεκινούν τις εμφανίσεις τους, στις 26 Οκτώβρη η Μαριώ και η Λίτσα Διαμάντη. Οι δύο λαϊκές τραγουδίστριες συναντιούνται για πρώτη φορά στο ίδιο πάλκο. Για όλο το χειμώνα θα ξεδιπλώνουν πολλές και αξέχαστες επιτυχίες και αξιόλογες ερμηνείες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ