Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι πρεμιέρες συνεχίζονται

«Μικροί φαρισαίοι» στο θέατρο«Μπρόντγουαιη»
«Μικροί φαρισαίοι» στο θέατρο«Μπρόντγουαιη»
Με την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μικροί Φαρισαίοι» θα γιορτάσει φέτος τα 40 χρόνια του στο θέατρο ο Θύμιος Καρακατσάνης. Οι «Μικροί Φαρισαίοι» ανεβαίνουν αύριο, στο θέατρο «Μπρόντγουαιη» με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Θύμιο Καρακατσάνη. Θέμα του έργου η υποκρισία εκείνων που πασχίζουν να καλύψουν ένα σωρό «ανομήματα» με τη δράση τους σε φιλανθρωπικούς συλλόγους και φιλόπτωχα ταμεία ή κάνουν κάθε τόσο «εξομολογήσεις» στον πνευματικό για να έχουν την ευχέρεια μετά να βαρύνουν και πάλι τη συνείδησή τους.

Τα σκηνικά - κοστούμια είναι του Κάρολου Ρωμούση και η μουσική του Γιώργου Τσαγγάρη. Παίζουν επίσης: Γιώργος Γαλίτης, Κώστας Ευριπιώτης, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Ιλιάς Λαμπρίδου, Υβόνη Οικονόμου, Γιώργος Παπαζήσης, Ελευθερία Ρήγου, Χρήστος Φωτίδης. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι του Κάρολου Ρωμούση.

  • Πρεμιέρα, αύριο και στο «Προσκήνιο» με το έργο της Ντέπι Ισιτ «Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μετάφραση Μαρίας Ματσούκα, σκηνικά - κοστούμια Χριστίνας Κωστέα, με τους Γιάννη Μπέζο, Ναταλία Τσαλίκη και Τζόυς Ευείδη. Για το Φλεβάρη προγραμματίζεται επίσης το ανέβασμα του έργου «Δεσποινίς Τζούλια» του Στρίντμπεργκ σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τη Ναταλία Τσαλίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ