Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΠΑΟ 1-1
«Χρυσή» ισοπαλία

Χρυσή ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης έχασε χτες στο Λονδίνο ο Παναθηναϊκός. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16΄ με αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Ισπανός ρέφερι σε «τζαρτζάρισμα» Βιεϊρά και Κυργιάκου στην περιοχή και μετέτρεψε σε γκολ ο Τιερί Ανρί. Οι πράσινοι στη συνέχεια βρήκαν το σθένος να ισορροπήσουν και στο 62΄ «κλότσησαν» μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουνμ όταν από «γκρέμισμα» του Παπαδόπουλου από τον Κόουλ, την εσχάτη των ποινών δεν μπόρεσε να τη μετατρέψει σε γκολ ο Μπασινάς που σημάδεψε... εξέδρες. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Λουκάς Βύντρα, με τη... βοήθεια του Σιγκάν, αφού το μακρινό σουτ άλλαξε την πορεία του στο κεφάλι του Γάλλου, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Λουίς Κανταλέχο «κιτρίνισε» τους Γκονζάλες, Ανρί, Κωνσταντινίδη και Σκάτσελ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λέμαν, Κόουλ, Λαουρέν, Σιγκάν, Τουρέ, Βιεϊρά, Φαμπρέγας, Πιρές, Λιούνγκμπεργκ (82΄ Φαν Πέρσι), Μπέργκαμπ (71΄ Ρέγιες), Ανρί.

ΠΑΟ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Κώτσιος, Κυργιάκος, Βύντρα, Κωνσταντινίδης, Μπασινάς, Μάριτς (89΄ Μορίς), Σκάτσελ, Γκονζάλες (60΄ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (62΄ Μίτου).

  • Στα άλλα ματς της χτεσινής αγωνιστικής: ΤΣΣΚΑ Μόσχας -Τσέλσι 0-1, Αϊντχόφεν - Ρόζενμποργκ 1-0, Βέρντερ Βρέμης -Αντερλεχτ 5-1, Ιντερ - Βαλένθια 0-0, Μπαρτσελόνα - Μίλαν 2-1, Πόρτο - Παρί Σ.Ζ. 0-0, Σέλτικ - Σαχτιόρ 1-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ