Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Το φοιτητικό κίνημα στην Ευρώπη

Τη στιγμή που οι αναδιαρθρώσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση μπαίνουν στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης και τα ίδια μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει έχουν προχωρήσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Μπολόνια και των διασκέψεων που ακολούθησαν, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις που διοργανώνει σήμερα και αύριο η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ, στις οποίες θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι Κομμουνιστικών Νεολαιών της Ευρώπης. Το θέμα και των δυο εκδηλώσεων είναι: «Φοιτητικό κίνημα στην Ευρώπη, οι αναδιαρθρώσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και η απάντηση των φοιτητών» και θα πραγματοποιηθούν:

-- Σήμερα, στη 1:30 μ.μ., στην Νομική Αθήνας (αμφιθέατρο Α. Μαθηματικών), με ομιλητές τους: Σέρτζιο Μέσα, από την Κομμουνιστική Νεολαία Ισπανίας, Βιτόρ Ροντρίγκες, από την Κομμουνιστική Νεολαία Πορτογαλίας, Χρήστο Χριστόφια, από την ΕΔΟΝ και Γιώργο Φραγκογιάννη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Αύριο, στις 12:30 το μεσημέρι, στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) στην Πολυτεχνειούπολη (αμφιθέατρο 4), με ομιλητές τους: Σέρτζιο Μέσα, Βιτόρ Ροντρίγκες και Θανάση Τζίμα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ