Σάββατο 6 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Η αγωνία στα ύψη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή παράταση στην αγωνία... Για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Εάν οι νικητές των πρώτων αγώνων Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ επικρατήσουν για δεύτερη φορά, τότε σφραγίζουν και τυπικά το εισιτήριο για τον τελικό. Αντίθετα, αν η ΑΕΚ και Ολυμπιακός καταφέρουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος, τότε τα πάντα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι την Τετάρτη.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:(ΣΗΜΕΡΑ, ΟΑΚΑ 21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Τη μεταμόρφωση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα όπου πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς προσπαθεί να συγκεντρώσει τους παίκτες του στο κρίσιμο δεύτερο παιχνίδι και ιδιαίτερα μάλιστα τον Ιάκωβο Τσακαλίδη μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τη μεταγραφή του στο ΝΒΑ. Γι' αυτό το λόγο έκανε συστάσεις στον υψηλόσωμο παίκτη, τονίζοντάς του ότι θα ήταν καλό να πάει στις ΗΠΑ, αφού το αξίζει, αλλά δε θα πρέπει να βιάζεται. Στα αγωνιστικά το θέμα που καίει είναι της συμμετοχής του Αγγελου Κορωνιού. Οπως όλα δείχνουν, ο Ελληνας πλέι μέικερ θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού η απουσία του ήταν από τις βασικότερες αιτίες της κακής εμφάνισης στο πρώτο παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, με το ψυχολογικό αβαντάζ της πρώτης νίκης, αλλά και της καλής εμφάνισης, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει από σήμερα να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Ενα βήμα πριν το όνειρο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τη νίκη - έκπληξη στο ΣΕΦ συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για συμμετοχή στον τελικό. Μπορεί ο Κώστας Φλεβαράκης να κρατάει χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας ότι δεν έχει κριθεί τίποτα, εντούτοις στο «Δικέφαλο» επικρατεί αισιοδοξία ότι και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος είναι μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα... κομμάτια τους στη Θεσσαλονίκη και να κάνουν τη μεγάλη επιστροφή, αφού άμα νικήσουν έχουν το πλεονέκτημα του τρίτου παιχνιδιού. Πρώτο μέλημα του Γιάννη Ιωαννίδη είναι να βελτιώσει την ψυχολογιά των παικτών του, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ