Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η έρευνα...

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν από κοινού χτες η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και με πρόσχημα το λεγόμενο «τριήμερο κοινωνικής και κινηματικής δράσης»(!), που έχουν ορίσει για τις 13 -15 του Δεκέμβρη, παρουσίασαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας της κοινής γνώμης. Μια έρευνα, η οποία ήταν ολοφάνερα και προκλητικά προσανατολισμένη στις αντιπολιτευτικές και προπαγανδιστικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, όπως μπορεί να καταλάβει όποιος ρίξει μια ματιά στα σχετικά ερωτήματα και δεν έχει καμιά ουσιαστική σχέση με την όποια καταγραφή της πραγματικότητας.

Κατά τα άλλα, ξεχείλισαν η υποκρισία για τα δικαιώματα των εργαζομένων και οι «κούφιοι» λεονταρισμοί, περί της προάσπισης των δικαιωμάτων αυτών από τις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Κι όλ' αυτά, συνοδευόμενα από μια σειρά αιτήματα, για το εισόδημα, την απασχόληση, την ακρίβεια, τους συμβασιούχους, το Ασφαλιστικό. Πάντα, βέβαια, στα πλαίσια και τις διαστάσεις της «κοινωνικής συναίνεσης», της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, κλπ., κλπ., αλλά και «ανεβάζοντας» τους τόνους, αφού το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον στην αντιπολίτευση...

ΥΓ: Αλήθεια, μια και ξόδεψαν χρήματα για έρευνα, γιατί δεν έβαζαν και ορισμένα ακόμη ερωτήματα; Για παράδειγμα, ποια είναι η γνώμη των εργαζομένων για τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ή αν βλέπουν διαφορές στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ απ' αυτή της προκατόχου της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ