Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δοκιμασία ΠΑΟ

Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στη Νίκαια αλλά και τα ντέρμπι που αφορούν τις ομάδες που βρίσκονται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και διεκδικούν ένα καλό πλασάρισμα συνθέτουν το σκηνικό της 6ης αγωνιστικής στην Α1. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και την άσχημη εμφάνιση στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα (ήττα από τη Γιαστρέζμπνσκι στην Πολωνία) θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αλλωστε εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος (αφού ήδη έχει πέσει στην τρίτη θέση) υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγοντας για τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα των «πρασίνων» θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ αλλά βέβαια πριν από αυτό θα πρέπει να περάσει αλώβητος από την Ορεστιάδα που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης. Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ο καθένας θα επιδιώξουν ΕΑ Πατρών και Πανελλήνιος. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο των Μίλωνα όπως και ο πρωτοπόρος Ηρακλής που φιλοξενεί το Παγκράτι.

ΣΑΒΒΑΤΟ: (ΕΑΠ 18.00) - ΕΑ Πατρών - Πανελλήνιος, (Κατσάνειο 19.00): Ηρακλής - Παγκράτι, (18.00 Ρεθύμνου) Ρέθυμνο - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, (Ρέντη 16.30 ΕΤ-1): Ολυμπιακός - Μίλωνας, (Καραμπίνη 17.00) ΑΕ Νίκαια - Παναθηναϊκός. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Ορεστιάδας 19.00 ΕΤ1): Ορεστιάδα - ΠΑΟΚ.

  • Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Top Teams Cup πέρασε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-0 σετ την Τοπολσίτσα στη Σλοβενία, σημείωσαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους με τον Μάρκος Μιλίνκοβιτς να πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης και δίκαια θεωρούνται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ