Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τα βλέμματα στην Κυψέλη

Με ντέρμπι στην Κυψέλη, όπου ο Πανελλήνιος θα υποδεχτεί το Κιλκίς, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Οι δύο ομάδες αναζητούν το πέμπτο τους θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της κατάταξης. Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον είναι και αυτό που θα διεξαχθεί στο ΔΑΪΣ μεταξύ του Δούκα και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Στην Κατερίνη, ο τοπικός Αρχέλαος υποδέχεται τον ΒΑΟ, με στόχο να γευτεί για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης και να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νέναντ Πίβατς, από την άλλη πλευρά, κατάφερε μόλις την προηγούμενη βδομάδα να σπάσει το ρόδι και αυτό που θέλει κόντρα στους νεοφώτιστους είναι να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΣΑΒΒΑΤΟ: (Κατερίνης, 18.00) Αρχέλαος ΑΛΠΑΚ - ΒΑΟ, (Αργους, 19.00) Διομήδης Αργους - Γ.Σ. Ηλιούπολης, (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 20.00) ΝΕΟΔΟΜΗ Απόλλων Κ. - Γ.Σ. Κορωπίου. ΚΥΡΙΑΚΗ: (ΔΑΪΣ, 16.00, ΕΤ-3) ΑΣΕ Δούκα - Ιωνικός GRATSIAS, (Κυψέλη, 16.00) Πανελλήνιος ΑΝΤ1 - Κιλκίς ENIMEΞ.

Αυλαία των αγώνων του για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ κάνει σήμερα στη Νορβηγία ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τη Φίλινγκεν. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει το Σάββατο 11/12 στις 7.30 μ.μ. στον Βύρωνα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αθηναϊκού αναβλήθηκε για τις 15 του Δεκέμβρη το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, Φίλιππου-Αθηναϊκού, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, Σάββατο 4 του Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ