Κυριακή 14 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
PEGEOT 106
QuiKsilver και Zen οι νέες εκδόσεις

Δύο νέες εκδόσεις του 106 παρουσίασε η Peugeot. Πρόκειται για το Zen καθώς και το τρίθυρο Quiksilver που θα διατίθεται με τους γνωστούς κινητήρες 1.1 και 1.4, και μόνο σε χρώμα γκρι Quartz. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με σπορ προφυλακτήρες, προβολείς μακράς εμβάλειας και τονίζει τη διαφορετικότητά του με λογότυπα Quiksilver στις πόρτες και το ταμπλό. Διαφορετικές είναι οι επενδύσεις, των καθισμάτων και οι εσωτερικές χειρολαβές, ενώ τα διακοσμητικά των εξωτερικών λαβών είναι από καουτσούκ.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται υδραυλικό τιμόνι, air codition, αερόσκαλος οδοηγού, κεντρικό κλείδωμα θυρών, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, πίσω διαιρούμενο κάθισμα 40/60, σπορ ταμπλώ με λευκά όργανα και αλουμινένιο διακοσμητικό στο λεβιέ ταχυτήτων. Η τιμή για το Quiksilver 1.1 είναι 3.190.000 ενώ για το 1.4 διαμορφώνεται στα 3.390.000 δρχ.

Προαιρετικά προσφέρεται ABS, αερόσκαλος συνοδηγού, ηλιοροφή, αεροτομή, ζάντες αλουμινίου και ραδιοκασετόφωνο ή ράδιο CD.

Το 106 Zen είναι ο αντικαταστάτης του γνωστού μας ΧΝ και η ουσιαστικότερη διαφορά βρίσκεται στη νέα μοντέρνα εσωτερική επένδυση.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Γιώργος ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ