Σάββατο 1 Γενάρη 2005 - Κυριακή 2 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Να αποκτήσει γερά πόδια το Συντονιστικό»

Δήλωση του Χρήστου Κατσώτη, προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Αττικής

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι «βγαίνουν» από τη χρονιά που μας πέρασε πιο πλούσιοι σε αγωνιστική εμπειρία. Στόχος μας είναι το 2005 να αποτελέσει σταθμό στη δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο των εργαζομένων στον τουρισμό. Το Συντονιστικό των ξενοδοχοϋπαλλήλων να αποκτήσει πιο γερά πόδια σε όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης χώρας, με τη δημιουργία νέων σωματειακών επιτροπών. Αμεσα προγραμματίζεται σύσκεψη με εκπροσώπους των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια του ΠΑΜΕ, για τον καλύτερο συντονισμό της πάλης μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με αγωνιστικούς όρους και με γνώμονα την πλατφόρμα διεκδικήσεων του ΠΑΜΕ, το Συντονιστικό των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα δώσει και τη μάχη για την υπογραφή της νέας Τοπικής Σύμβασης των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Αττικής. Παράλληλα εντείνουμε την πάλη μας για την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης στα ξενοδοχεία και την καθιέρωση μισθών που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.

Ολες μας οι δυνάμεις και τη νέα χρονιά θα επικεντρωθούν στη μαζικοποίηση των αγώνων που δίνει το Συντονιστικό των ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ και στο συντονισμό με όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού και το σύνολο της εργατικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ