Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα τιμολόγια της ΔΕΗ για πολύτεκνους

Αυξάνονται τα όρια κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, για τα οποία για τις οικογένειες πολυτέκνων θα εφαρμόζεται το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Σημειώνεται πως το τιμολόγιο για τους πολύτεκνους είναι κατά 43% φθηνότερο από το οικιακό τιμολόγιο της ΔEH.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, από την 1η Γενάρη 2005, αυξάνεται κλιμακωτά ανάλογα με τον αριθμό των μελών της πολύτεκνης οικογένειας η ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος για την οποία η ΔΕΗ θα εφαρμόζει το μειωμένο τιμολόγιο. Συγκεκριμένα:

  • Για οικογένειες με τέσσερα προστατευόμενα παιδιά το όριο της μειωμένης χρέωσης καθορίζεται από 3.000 KWh το τετράμηνο που ισχύει σήμερα σε 3.500 KWh το τετράμηνο.
  • Για οικογένειες με πέντε έως εννέα προστατευόμενα παιδιά το όριο της μειωμένης χρέωσης καθορίζεται από 3.000 KWh το τετράμηνο σε 4.000 KWh το τετράμηνο.
  • Για οικογένειες με δέκα προστατευόμενα παιδιά και άνω το όριο της μειωμένης χρέωσης καθορίζεται από 3.000 KWh σε 4.500 KWh το τετράμηνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ