Κυριακή 9 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Ποδαρικό με ντέρμπι

Ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής. Δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη

Το ντέρμπι ΑΕΚ -ΠΑΟ μαγνητίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ

Sportidea

Το ντέρμπι ΑΕΚ -ΠΑΟ μαγνητίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ
Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ς αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και οι δυο μονομάχοι θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό στο 2005. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στη Νέα Σμύρνη, αφού θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Στο κλασικό ντέρμπι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει για τη νίκη, όπως τονίζει ο Φερνάντο Σάντος: «Μπορεί στα χαρτιά φαβορί να είναι ο ΠΑΟ, όμως εμείς μπορούμε και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη. Το ματς νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες». Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως χρησιμοποιήσει από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Σέρβους Ιβιτς και Μάλμπασα.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει αισιοδοξία, που πηγάζει άλλωστε και από τα λόγια του κόουτς Ζντένεκ Σκάζνι: «Είναι ένα ντέρμπι όπου όλα είναι πιθανά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπάγεβιτς είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Αν παίξουμε σωστά και πειθαρχημένα, θα πάρουμε τη νίκη που και θα μας διατηρήσει στην κορυφή».

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Πανιωνίου, δηλώνει: «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, όμως αυτό θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε άγχος και αυτό είναι στα υπέρ μας».

Ας δούμε όμως αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής: ΟΦΗ - Ιωνικός (14.45), Ηρακλής - Αρης (16.15 ΑΛΦΑ), ΑΕΚ - ΠΑΟ (19.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Πανιώνιος - Ολυμπιακός (19.00 ΑΛΦΑ), ΠΑΟΚ - Καλαμαριά (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Κέρκυρα -Εργοτέλης (14.45).

  • Ες αύριον τα σπουδαία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής όπου η πρώτη της βαθμολογίας Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Παναχαϊκή (17.00 ΕΤ-3). Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική έχει ως εξής: Λεβαδειακός - Ηλυσιακός, ΑΣΚ Ολυμπιακός - Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας - Απόλλωνας, Πανσερραϊκός - Πανηλειακός, Ακράτητος - Προοδευτική. Ωρα έναρξης 14.45.
  • Στο Μενίδι θα γίνει το μεγάλο ματς του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εκεί ο πρωτοπόρος Αχαρναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο. Τα άλλα ματς της 13ης αγωνιστικής: Εθνικός - Μάλια, Ατσαλένιος - Αχαϊκή, Αθηναΐδα - Ρόδος, Μαρκό - Κερατσίνι, Χαϊδάρι - Λήλας, Πάμισος - Ηρόδοτος, Θύελλα Πατρών - Βύζας.
  • Στον 2ο όμιλο η πρώτη Θράκη έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Θερμαϊκό. Στ' άλλα παιχνίδια: Αγρ. Αστέρας -Πτολεμαΐδα, Απόλλωνας Λάρισας - Καβάλα, Γιάννενα - Δόξα Δράμας, Αναγ. Καρδίτσας - Αναγ. Αρτας, Πανδραμαϊκός - Παύλος Μελάς, Παναιτωλικός - Λύκοι, Κοζάνη - Βέροια. Ολοι οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής θα αρχίσουν στις 14.45.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ