Τετάρτη 12 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση Αιγάλεω - ΠΑΟΚ

Sportidea

Αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση Αιγάλεω - ΠΑΟΚ
Με την αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα αφού θεωρείται η πιο αμφίρροπη ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «32» στο Κύπελλο Ελλάδας με πέντε παιχνίδια όπου οι νικητές θα συμπληρώσουν τα ζευγάρια για τους «16».

Αναμφίβολα, το ματς στο Αιγάλεω πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας και ίσως συνολικά της φάσης των «32» λόγω φυσικά του 0-0 στον πρώτο αγώνα, αποτέλεσμα που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τους δυο αντιπάλους.

Στην άλλη αναμέτρηση με ομάδες της Α` Εθνικής ο Ολυμπιακός στο «Ελ Πάσο» έχει σαφές προβάδισμα έναντι της Καλλιθέας χάρις στη νίκη του με 1-0 στο πρώτο αγώνα. Παρ' όλα αυτά το έργο του σήμερα δε θεωρείται και εύκολο.

Με τον αέρα του 2-0 στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό μάλλον θα πρέπει να σκέφτεται την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (εάν προκριθεί) προκειμένου να πάρει ρεβάνς για την ήττα του στο πρωτάθλημα.

Τυπική υπόθεση είναι ο επαναληπτικός του Αρη με τον Ατρόμητο μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα. Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση παρά το ελαφρό προβάδισμα των «γουναράδων» και στον αγώνα της Καστοριάς που θα φιλοξενήσει τον Παύλο Μελλά μετά το 1-1 των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Μετά το διπλό στην Καλλιθέα και την εδραίωση στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, η Ξάνθη θέλει την επιβεβαίωση και στο κύπελλο. Ο επαναληπτικός με τον Λεβαδειακό μετά τη νίκη των ακριτών με 2-1 φαίνεται εύκολος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Αρης-Ατρόμητος (14:15), Καστοριά-Παύλος Μελάς (14:15), SKODA Ξάνθη-Λεβαδειακός (14:15), Αιγάλεω-ΠΑΟΚ (16:00, ΝΕΤ), Ιωνικός-Παναθηναϊκός (18:00), Καλλιθέα-Ολυμπιακός (19:00, ΝΕΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ