Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το ΚΚΕ έχει προειδοποιήσει

Δύο μήνες πριν από τη χτεσινή τελευταία καθίζηση στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στα Ανω Λιόσια, η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει για την αντιπλημμυρική προστασία και τη διαχείριση των απορριμμάτων είχε προειδοποιήσει: «Και, βεβαίως, η κατάσταση στην Αττική είναι στο απροχώρητο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στη χωματερή των Ανω Λιοσίων, και στο παλιό της μέρος και στο καινούριο. Και αν σε λίγους μήνες δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, θα καταρρεύσει λόγω υπερφόρτωσης».

Και συνέχισε: «Εξάγγειλαν τη δημιουργία χωματερής στο Δήμο της Φυλής. Εμείς, βεβαίως, είμαστε ριζικά αντίθετοι σ' αυτό, αλλά ούτε και αυτό έχουν ξεκινήσει. Ξαναλέω, εμείς δε συμφωνούμε με τη Φυλή, αλλά και γι' αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί, δεν έχουν κάνει τίποτα. Η κυβέρνηση της ΝΔ (διότι όλα τα προηγούμενα βαραίνουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ), δεν έχει διατυπώσει ολοκληρωμένη θέση γι' αυτό το θέμα που καίει»...

Για να επισημάνει παρακάτω: «Και εδώ, βεβαίως, για να πούμε την αλήθεια, υπάρχουν και άλλοι συνεταίροι στο κουκούλωμα. Ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, το ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΣΔΚΝΑ. Ολοι αυτοί τονίζουν τα προβλήματα, αλλά στην ουσία αποκρύπτουν τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν και εν πάση περιπτώσει ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που βρισκόμαστε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ