Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα σπουδαία στο Φάληρο

Ριβάλντο και Πουρσανίδης θα κοντραριστούν και πάλι σήμερα

Sportidea

Ριβάλντο και Πουρσανίδης θα κοντραριστούν και πάλι σήμερα
Με τον αγώνα του σταδίου «Καραϊσκάκη» να κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα, ανοίγει η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων Κυπέλλου, που θα καθορίσουν τις ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα των προημιτελικών. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού, που θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στη ρεβάνς της νίκης των «κυανόλευκων» με 1-0, αναμφισβήτητα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση, προκειμένου να εξιλεωθούν και για την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Αρη, παρά τη νίκη. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που ανέκυψαν στις αρχές της εβδομάδας και είχαν να κάνουν με τη διαφωνία Ριβάλντο - Μπάγεβιτς δείχνουν (προς το παρόν τουλάχιστον) να «ξεφουσκώνουν», μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις. Παρά το γεγονός ότι σε ένα ακόμη αγώνα ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τη βοήθεια του κόσμου του (λόγω της γνωστής τιμωρίας) στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει η πίστη ότι ακόμα και έτσι θα τα καταφέρουν.

Στην αντίπερα όχθη ο «γηραιός» έχει σαν αντικειμενικό σκοπό να υπερασπίσει τα κεκτημένα της Θεσσαλονίκης, αφού συν τοις άλλοις έχει το πλεονέκτημα ότι βολεύεται και στην ισοπαλία ή την ήττα με ένα γκολ διαφορά (εκτός του 1-0 φυσικά). Πάντως, ο Σάββας Κωφίδης ούτε θέλει να ακούει για σενάρια. Εκείνο που τονίζει στους παίκτες του είναι να παίξουν για τη νίκη, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Κατά τα άλλα τη μεγάλη ανατροπή θα προσπαθήσει να κάνει η Χαλκηδόνα κόντρα στη Λάρισα, αφού δε θέλει να γίνει μια από τις εκπλήξεις του θεσμού. Η νίκη των Θεσσαλών στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους με 3-1 τους δίνει σαφώς προβάδισμα, οι «κίτρινοι» πάντως θεωρούν ότι η ανατροπή είναι εφικτή, έστω και εάν χρειάζονται δυο γκολ.

Τέλος, στην Καλαμαριά ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ με σκοπό να ολοκληρώσει την έκπληξη για την οποία έβαλε τις βάσεις στο Ηράκλειο. Η ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν οι «Πόντιοι», τους δίνει ελαφρό προβάδισμα σήμερα απέναντι στους Κρητικούς, που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: (14:30) Χαλκηδόνα - Λάρισα, (16.00) Καλαμαριά - ΟΦΗ, (19:00, ΝΕΤ) Ολυμπιακός - Ηρακλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ