Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πιθανόν Σάββατο...

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για την 14η ημέρα της Α' Εθνικής, ο οποίος είχε αναβληθεί στις 9 Γενάρη, λόγω των γνωστών επεισοδίων. Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα είναι άδειο αφού ισχύει η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στους «κυανέρυθρους».

Ο Πανιώνιος θα σεβαστεί την απόφαση της ΕΠΑΕ για τον ορισμό του αγώνα για το Σάββατο, όμως ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «SuperΣΠOP FM» ξεκαθάρισε πως αν δε δοθεί η άδεια στους διεθνείς της ομάδας, θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα όπως του δίνεται το δικαίωμα από τον ΚΑΠ.

  • Στον Εισαγγελέα υποβλήθηκε χτες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η δικογραφία σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα Πανιωνίου - Ολυμπιακού στις 9 Γενάρη στη Ν. Σμύρνη.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν αναγνωριστεί 14 άτομα που συμμετείχαν ενεργά στα επεισόδια ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση, ταυτοποίηση και αναγνώριση των υπολοίπων που οδήγησαν σε αναβολή τον αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ