Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αμφίρροπη αναμέτρηση

Το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, διεκδικούν σήμερα (16.00, ΝΕΤ) Αιγάλεω και Ξάνθη. Οι ακρίτες έχουν βραχύ προβάδισμα (λόγω του 1 - 0 στην έδρα τους), ενώ οι γηπεδούχοι δηλώνουν έτοιμοι για την ανατροπή.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο και θα παλέψουμε για την πρόκριση», δήλωσε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ ΝΕΤ» ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Ευχάριστο «πονοκέφαλο» έχει ο Ρουμάνος, αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής 11άδας, αφού δεν αντιμετωπίζει απουσίες.

Ο συνάδελφος του, Γ. Μαντζουράκης, επισήμανε - στο ίδιο μέσο - ότι «δε στεκόμαστε στο αβαντάζ του ενός τέρματος. Το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή. Το ματς σημαίνει πολλά όχι μόνο για την Ξάνθη, αλλά και για το Αιγάλεω. Το κύπελλο ως θεσμός μας δίνει και το κίνητρο και το πρεστίζ». Η Ξάνθη αντίθετα από τους γηπεδούχους έχει απουσίες. Λόγω τραυματισμού τους Παβιό, Καλασιμπέτα Νικάσιο και τον Τοροσίδη αφού η ΕΠΟ δε δέχτηκε ο παίχτης να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων, μετά την αναμέτρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ