Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μάχη για τετράδα

Η μάχη για τα πλασαρίσματα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος κορυφώνεται στη σημερινή 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, που πάντως θα είναι λειψή. Αυτό γιατί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών η ομοσπονδία ανέβαλε τους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΕΑ Πατρών και Πανελλήνιος - Ορεστιάδα.

Κατά τα άλλα δύσκολο έργο περιμένει τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στο Παγκράτι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση τον τελευταίο καιρό (νίκησαν Παναθηναϊκό εντός, Ορεστιάδα εκτός) και είναι σίγουρο ότι θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι, καθώς οι στόχοι τους έχουν επαναπροσδιοριστεί. Στον αντίποδα η ομάδα του Κλαούντιο Κουέγιο θέλει τους βαθμούς και για λόγους γοήτρου.

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Μίλωνα, κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζει το «τριφύλλι» τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» νίκησαν δύσκολα την προηγούμενη εβδομάδα τον Πανελλήνιο και επανέκτησαν την τρίτη θέση, αλλά η γενικότερη εικόνα τους προβληματίζει. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο Μίλωνας έκοψε βαθμό από τον ΠΑΟΚ και δείχνει ικανός να κάνει τη ζημιά. Αμφίρροπος αναμένεται και ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕ Νίκαια. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν ΠΑΟΚ για να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Πάτρας, η δε Νίκαια για να κλείσει την ψαλίδα από τις εν λόγω ομάδες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα. Σάββατο: Ρέθυμνο - Ηρακλής (γήπ. Ρεθύμνου, 17.00), Μίλωνας - Παναθηναϊκός (γήπ. Μίλωνα, 18.00). Κυριακή: ΠΑΟΚ - ΑΕ Νίκαια (γήπ. Πυλαίας, 16.0), Δευτέρα: Παγκράτι - Ολυμπιακός (γήπ. Μετς, 18.00, ΕΤ1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ