Τρίτη 15 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΙΦΑ
Παραδοχή Μπλάτερ...

Το όνομα «Χόιζερ» είναι αυτό που κάνει τον γύρο του κόσμου και αφορά το στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οσο αυτή η υπόθεση εξελίσσεται όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια και όλο και περισσότερα πρωταθλήματα εμπλέκονται. Σε αυτά τα πλαίσια η FIFA αποφάσισε να λάβει σχετικά μέτρα και μέσω του προέδρου της Σεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε πως θα συγκληθεί γενική συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής της διεθνούς ομοσπονδίας προκειμένου να ληφθούν σχετικά μέτρα.

«Η υπόθεση του Χόιζερ δεν αφορά μόνο το γερμανικό πρωτάθλημα αλλά ολόκληρο το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Πρέπει να βρούμε ένα σύστημα που δε θα επιτρέπει στο μέλλον τέτοιου είδους καταστάσεις», δήλωσε ο Σεπ Μπλάτερ στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την FIFA με προσκεκλημένους 46 διεθνείς διαιτητές που θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας το 2006.

Η σύγκληση της γενικής συνέλευσης ορίστηκε για τις 6-7 Μάρτη και ο Μπλάτερ εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του στο να εισαχθεί νέα τεχνολογία σαν υποβοήθημα των διαιτητών.

Στο μεταξύ, η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως θα έρθει στη χώρα μας ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ο Αυστριακός Κάπελ προκειμένου να ερευνήσει επί τόπου την υπόθεση που προέκυψε προ μηνών από τον αγώνα για κύπελλο UEFA μεταξύ του Πανιωνίου και της Ντιναμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ