Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανεβαίνουν οι τόνοι

Ανεβάζει τους τόνους η σημερινή εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Α1 που περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια. Δυο αναμετρήσεις κλέβουν αρχικά το ενδιαφέρον. Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή και το παιχνίδι στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αγωνιστικά προβλήματα του Ηρακλή το τελευταίο διάστημα και με τον αέρα της σπουδαίας νίκης επί του Ολυμπιακού να περάσουν αλώβητοι από μια έδρα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει. Αλλωστε, σκοπός της ομάδας του Ομπράντοβιτς είναι να διατηρήσει την απόσταση που έχει από τους διώκτες της όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στην αντίπερα όχθη η εντός έδρας ήττα του «γηραιού» από τον Ιωνικό ταρακούνησε τα ...νερά στους κόλπους της ομάδας, η οποία είδε να χάνει ό,τι είχε κερδίσει μια βδομάδα πιο πριν επικρατώντας του Ολυμπιακού. Η νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» είναι πλέον το μοναδικό ζητούμενο για τον Λευτέρη Κακιούση και τους παίκτες του προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και, φυσικά, ψυχολογικά.

Με το κλίμα να είναι βαρύ, τον τεχνικό Γιόνας Καζλάουσκας να αμφισβητείται και τη βαριά ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο να έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Κατά τ' άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η κόντρα στο Γαλάτσι, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ...κακό της «δαίμονα» Μακεδονικό με σκοπό να ρεφάρει την ήττα από το Μαρούσι. Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Αμαλιάδα, 16.30) Ιωνικός-ΜΕΝΤ, (Πάτρα, 17.00) Απόλλων-Πανιώνιος, (Κυψέλη, 17.00) Πανελλήνιος-Μαρούσι, (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ, 17.00, Γαλάτσι) ΑΕΚ-Μακεδονικός, (17.00, ΕΤ1, ΣΕΦ) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (17.00, ΕΤ1, Ιβανώφειο) Ηρακλής-Παναθηναϊκός, (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ, 19.15, Αλεξάνδρειο) Αρης-Ολύμπια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ