Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Υπ' ατμόν ο Φρίνγκερ

Σε τρικυμία βρίσκεται το καράβι του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Η καρέκλα του Ρολφ Φρίνγκερ τρίζει, παρά τις διαψεύσεις του Γιάννη Γούμενου, ο οποίος δείχνει να θέλει να αποφύγει τη λήψη αποφάσεων εν θερμώ και περιμένει να ακούσει αυτά που έχει να πει ο Αυστριακός τεχνικός, καθώς όρισε συνάντηση, στην οποία θα δώσουν το «παρών» και οι αρχηγοί της ομάδας.

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» αποφάσισε να δημιουργηθεί μια επιτροπή, η οποία θα προκύψει μετά τη σημερινή γενική συνέλευση και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η επιτροπή θα συναντηθεί με το τεχνικό τιμ, ενώ θα παρευρεθούν και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας. Ουσιαστικά, αυτή η συνάντηση γίνει προκειμένου να ακουστούν όλες οι πλευρές και στη συνέχεια να παρθούν αποφάσεις.

Μπορεί ο Γιάννης Γούμενος να επιμένει πως ο Ρολφ Φρίνγκερ δε θα απομακρυνθεί, αλλά ο ίδιος δίχνει να προσπαθεί από το βράδυ της Κυριακής να μαζέψει απόψεις, συζητώντας με στελέχη της ΠΑΕ, προκειμένου να αποφευχθεί μια γρήγορη απόφαση.

Το σίγουρο είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που μαζεύονται σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Αυστριακού τεχνικού, και σε περίπτωση απομάκρυνσής του, ο Γιώργος Κωστίκος είναι αυτός που θα πάρει τα ηνία του «δικεφάλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ