Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παρουσίασε Μαλεζάνι

Μέσα στο γενικότερο κλίμα ευφορίας που δημιούργησε η νίκη με 1-0 επί της Σεβίλης στον πρώτο αγώνα για τον Γ΄ γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ έγινε χτες από τον Παναθηναϊκό η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Ιταλός παρουσιάστηκε προσγειωμένος, ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα δουλέψει στους «πράσινους», ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πάθος. Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα ζητήσει από τον Τότη Φυλακούρη να μείνει βοηθός στο πλευρό του.

«Είμαι ευτυχής που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσα να έρθω πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά τελικά αυτό δεν επιτεύχθηκε. Η ιστορία με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα όνειρο, που τελικά έγινε πραγματικότητα για μένα. Είναι η πιο γνωστή ελληνική ομάδα στην Ιταλία, την ξέρω από τα ματς που έδωσε με ιταλικές ομάδες και απέδειξε κόντρα στη Σεβίλη ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Η εμφάνισή της στο συγκεκριμένο ματς είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων, των παικτών, της διοίκησης, ακόμα και των γιατρών για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Είμαι άνθρωπος που με χαρακτηρίζει το πάθος, μου αρέσει να έχουν οι παίκτες πάθος μέσα στο γήπεδο και φιλοσοφία μου είναι να τα δίνουμε όλα. Εχω περάσει από αρκετές ομάδες πολλών κατηγοριών σαν προπονητής, δε δίνω τόσο μεγάλη αξία στα αποτελέσματα, όσο στο πάθος το οποίο πάντα με χαρακτήριζε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δε φάνηκε να τον προβληματίζει το γεγονός ότι έρχεται στα μέσα της σεζόν, κάτι το οποίο χαρακτήρισε πρόκληση.

Κατά τα άλλα στο «τριφύλλι» τα χαμόγελα ξαναγύρισαν μετά τη νίκη επί της ισπανικής ομάδας, που του δίνει ένα έστω και ελαφρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ