Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΟΣΟ 1 - 0
Θεμέλια πρόκρισης

Πολύτιμη νίκη πέτυχε χτες στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε βάρος της Σοσό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η διαφορά του ενός γκολ, με το συνδυασμό του μηδέν στα μετόπισθεν δίνει στο συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς το προβάδισμα για τους «16» του θεσμού.

Ο Γιάννης Οκκάς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 29'. Ο Κύπριος πήρε όμορφη πάσα από τον Ριβάλντο και αφού άδειασε αντίπαλο αμυντικό με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρισέρ. Νωρίτερα στο 5' ο Βάλλας σημάδεψε το δοκάρι της Σοσό.

Οι Πειραιώτες ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, όπου πρέσαραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Στην επανάληψη, οι Γάλλοι πήραν τα ηνία του αγώνα, όμως στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ετσι ο Ολυμπιακός πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε ευρωπαϊκούς αγώνες αυτή τη σεζόν στην έδρα του.

Καλή η διαιτησία του Ρώσου Νικολάι Ιβάνοφ «κιτρίνισε» τους Μενέζ, Μονσορό, Οκκά, Πάντο και Καστίγιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Βάλλας, Καφές, Στολτίδης, Μάριτς, Γεωργάτος (86' Ταραλλίδης), Τζόρτζεβιτς(73' Πάντος), Ριβάλντο, Οκκάς (89' Καστίγιο).

ΣΟΣΟ: Ρισέρ, Μονσορό, Ποτιγιόν, Μπουνταρέν, Σάντος (83' Ρενιέρ), Ιζαμπέ, Πιτό, Ντιαβαρά, Μενέζ, Ζαϊρί, Ματιέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ