Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΣΠίτες σε χρέη Γραμματείας

Λίγο καιρό πριν από τις φοιτητικές εκλογές και δύο στελέχη της ΠΑΣΠ πιάστηκαν στα πράσα να επιδίδονται, παράνομα, σε αδιευκρίνιστα χρέη ...Γραμματείας, μέσα στη Γραμματεία του Οικονομικού Τμήματος στην ΑΣΟΕΕ.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η Πανσπουδαστική ΚΣ, την περασμένη Δευτέρα στη Γραμματεία του Οικονομικού Τμήματος, στην ΑΣΟΕΕ, πιάστηκαν από τον προϊστάμενο της Γραμματείας του Πανεπιστημίου, στις 6.00 το απόγευμα 2 στελέχη της ΠΑΣΠ (ο ένας μάλιστα ήταν φοιτητής του ΔΕΟΣ) να βρίσκονται μόνοι τους μέσα στη Γραμματεία.

Η Πανσπουδαστική ΚΣ καλεί, με ανακοίνωσή της, «την παράταξη της ΠΑΣΠ και όσους της κάνουν τις πλάτες να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

  • Ποιος τους έδωσε τα κλειδιά της Γραμματείας και βρίσκονταν μέσα σε ώρα που δε λειτουργεί;
  • Τι μαγείρευαν μέσα τα στελέχη της ΠΑΣΠ; Αλλαζαν βαθμολογίες; `Η, μήπως, άλλαζαν τις καταστάσεις των φοιτητών, βάζοντας τον κόσμο τους, για τη μέρα των εκλογών;».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «οι μάσκες έπεσαν» και καταγγέλλει στους φοιτητές «τα παιχνίδια που στήνονται πίσω από την πλάτη τους. Για μια ακόμη φορά, η "συμμετοχική" ΠΑΣΠ αποδεικνύει το πραγματικό αποκρουστικό της πρόσωπο. Την ίδια ώρα που προωθούν και στηρίζουν με τη ΔΑΠ την πολιτική της Μπολόνια, προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να μετατρέψουν τους φοιτητές σε πιόνια, τους συλλόγους σε διαχειριστές της κρίσης στα πανεπιστήμια».

Και καταλήγει: «Οι φοιτητές δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα με το να νομιμοποιούν με την ψήφο τους στη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ την τακτική τους στο φοιτητικό κίνημα. Πρέπει να αποδυναμώσουν τις παρατάξεις αυτές, να αποδυναμώσουν τη φωνή της κυβερνητικής πολιτικής στα πανεπιστήμια. Να δώσουν ηχηρό μήνυμα στους χειροκροτητές της, ενισχύοντας την Πανσπουδαστική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ