Παρασκευή 18 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σύμμαχος το καλό τραγούδι

Το «Τρίφωνο» (φωτ.) συναντά τα «Υπόγεια Ρεύματα», στο «Συρμό»
Το «Τρίφωνο» (φωτ.) συναντά τα «Υπόγεια Ρεύματα», στο «Συρμό»
Η διαφορετικότητα των φωνών και η αγάπη για το καλό τραγούδι σμίγουν σήμερα και αύριο στο «Συρμό». Επί σκηνής θα βρεθούν το «Τρίφωνο» και τα «Υπόγεια Ρεύματα», στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, που θα προσφέρει συναρπαστικά μουσικά «ταξίδια». Τριφωνίες ακόμη και πενταφωνίες, με εξαιρετικές ισορροπίες και χωρίς υπερβολές, διασκευές, αυτοσχεδιασμοί, εκπλήξεις, σε μια «συμμαχία» ανάδειξης του τραγουδιού. Στην παρέα συμμετέχει ο συνθέτης - μουσικός Σάκης Βαργεμτζίδης.

  • Ο Μπάμπης Στόκας και η Σωτηρία Λεονάρδου συναντώνται από σήμερα στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου 83). Φίλοι παλιοί ξαναβρίσκονται, μετά από καιρό, στήνοντας μια παράσταση που ακροβατεί μεταξύ ροκ και λαϊκού, ακουστικού και ηλεκτρικού ήχου. Θα παρουσιάσουν σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας τους και τραγούδια δημιουργών της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Εμφανίσεις: 18-19/3, 25-26/3, 1-2/4.
  • Ενα ξεχωριστό διήμερο προσφέρουν οι «Χειμερινοί Κολυμβητές», σήμερα και αύριο, «Στον Αέρα» της Πετρούπολης. Οι Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Βόμβολος, Μιχάλης Σιγανίδης, Κώστας Σιδέρης, Γιώργος Ταμκατζόγλου, Φλώρος Φλωρίδης, Χάρης Παπαδόπουλος προτείνουν μία συναυλία που διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ