Τετάρτη 23 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Προκλητικές απειλές από τη Σκοπευτική!

Ακρως προκλητική είναι η εξώδικη ανακοίνωση, με την οποία επανήλθε χτες η Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία (ΠΣΕ), ενόψει της σημερινής εγκατάστασης του μνημείου στο χώρο του Σκοπευτηρίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 π.μ.

Αφού υπογραμμίζει ότι μεθοδεύεται η τοποθέτηση του μνημείου εντός της ιδιοκτησίας της, η οποία μάλιστα προστατεύεται από εισαγγελική απόφαση, η ΠΣΕ, απευθυνόμενη στη δημοτική αρχή Καισαριανής, ζητά να μη ληφθεί καμία απόφαση πριν ενημερωθεί στοιχειοθετημένα το δημοτικό συμβούλιο, και προειδοποιεί: «Αλλως θα έχετε το βάρος μιας μονομερούς αποφάσεως, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αιματοχυσία»!

«Η Σκοπευτική αποθρασύνεται, γιατί της το επέτρεψαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή, που δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα όπως είχε υποχρέωση», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή της, η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία Καισαριανής - Συνεργαζόμενοι».

«Οι κυβερνήσεις των τελευταίων είκοσι χρόνων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενέπαιξαν το λαό της Καισαριανής και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Ο αυταρχισμός και οι δίκες ήταν η απάντησή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του λαού της Καισαριανής, με πρωτοβουλίες της παράταξής μας από το 1983 μέχρι σήμερα». Και καλεί το λαό της Καισαριανής σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση, για να φύγει οριστικά από τον ιερό χώρο η Σκοπευτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ