Κυριακή 27 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις, σχετικά με το «ευρωσύνταγμα». Ετσι:

-- Εκδήλωση- συζήτηση για το Ευρωσύνταγμα, διοργανώνει η ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ τη Δευτέρα 28 Μάρτη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών της παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι θέσεις του ΚΚΕ για το «ευρωσύνταγμα» θα παρουσιαστούν σε συγκέντρωση - συζήτηση που διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου και οι μαζικοί φορείς της περιοχής πραγματοποιούν εκδήλωση - συζήτηση αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, με θέμα: «Ευρωσύνταγμα και ανθρώπινα δικαιώματα». Θα μιλήσουν οι Αγγελος Ρεμπής, τέως εφέτης, Δημήτρης Καλτσώνης, διδάκτωρ Νομικής και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και ο Δημήτρης Σουλιώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης».

- Οι ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη, 30/3, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) με θέμα: «Οχι στο ευρωσύνταγμα, όχι στην ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ