Παρασκευή 8 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα Παρασκευή

- Στους Μεταλλειολόγους Πολυτεχνείου Αθήνας, στις 12:30 το μεσημέρι, σε σύσκεψη για την αξιολόγηση, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΣΔΕΠ.

- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα: «16ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών». Θα μιλήσουν: Κύριλλος Παπασταύρου, εκ μέρους της Εθνικής Προπαρασκευαστικής Επιτροπής και Δέσποινα Μάρκου, μέλος της ΕΕΔΥΕ. Θ ακολουθήσει συναυλία ερασιτεχνικών συγκροτημάτων στην αυλή του ιδρύματος.

- Στη Φιλοσοφική Αθήνας, στις 12:30 το μεσημέρι, στο αίθριο, με θέμα: «Νέα γυναίκα θύμα της αντιλαϊκής πολιτικής. Νέα γυναίκα μπροστά στον αγώνα για το δικαίωμα στη μόρφωση, στη δουλιά, στη ζωή». Θα μιλήσουν: Λίλα Καφαντάρη, ηθοποιός και μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ, Χαϊντούτη Ευτυχία, μέλος της ομάδας Νέων Γυναικών Φιλοσοφικής της ΟΓΕ, Χρυσούλα Λαμπούδη, εκ μέρους της γραμματείας Γυναικών του ΠΑΜΕ. Ακολουθούν συναυλίες.

- Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι στο μικρό αμφιθέατρο, με θέμα «Αγροτική Οικονομία και η πρότασή μας», θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ., με θέμα «Η επαγγελματική προοπτική των κτηνιάτρων και η πρότασή μας». Θα μιλήσουν ο Λ. Αδρεανίδης, πρόεδρος του παραρτήματος Κτηνιάτρων Βορείου Ελλάδας και ο Ν. Κεχαγιάς, από την Πανσπουδαστική ΚΣ.

- Στο ΤΕΙ Ιωαννίνων, στις 12 το μεσημέρι, για τον πολιτισμό θα μιλήσει η Λάζου Ηλέκτρα, εκ μέρους της ΠΚΣ. Στη 1:30 για τους λαούς που αντιστέκονται θα μιλήσει ο Μακρυγιαννάκης Κώστας, εκ μέρους της ΠΚΣ. Προηγούνται κι ακολουθούν αθλητικές δραστηριότητες και συναυλία.

  • Πολιτιστικά διήμερα και τριήμερα φεστιβάλ ολοκληρώνονται σήμερα στα ιδρύματα: Πολυτεχνείο Αθήνας, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Δευτέρα 11 Απρίλη

- Στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 12:30 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο του ιδρύματος, με θέμα: «Ανωτατοποίηση, μύθοι και πραγματικότητες», θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ., παραδοσιακό γλέντι, στα γρασίδια της Φιλοσοφικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ