Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

Σε “μαγαζάκι” της φαίνεται ότι προσπαθεί να μετατρέψει η ΔΑΠ το Σύλλογο φοιτητών της Θεολογικής Αθήνας . Γελιέται αν νομίζει ότι η αυτοδυναμία που διαθέτει στο ΔΣ της δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ανενόχλητη το σύλλογο ως “παράγκα” πελατειακών σχέσεων και δοσοληψιών. Από τη μία “αναλαμβάνει” να μοιράζει τις δηλώσεις μαθημάτων (πράγμα που έπρεπε να κάνει η γραμματεία) και από την άλλη “διευκολύνει” όσους θέλουν να πάρουν εργασία σε συγκεκριμένο μάθημα με το αζημίωτο φυσικά... αφού για τις “εξυπηρετήσεις” της ζητάει σαν αντάλλαγμα την ψήφο των φοιτητών!

Θα μας βρουν μπροστά τους! Δε θα επιτρέψουν την απαξίωση των συλλόγων και του φοιτητικού κινήματος. Οι φοιτητές χρειάζονται σύλλογο μαχητικό - διεκδικητικό, όχι σύλλογο - μάνατζερ των συμφερόντων της ΔΑΠ ή άλλοτε της ΠΑΣΠ. Στις 13 Απρίλη ψηφίζουμε για ισχυρούς συλλόγους, ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ!

ΠΑΜΑΚ

Αυτή γαλάζια γενιά είναι απερίγραπτη. Οι Δαπίτες όπου έχουν την πλειοψηφία νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν και ό,τι τους ...κατεβαίνει στο κεφάλι. Ετσι εμφανίστηκαν ένα πρωί στη Νάουσα, όπου υπάρχει το ένα από τα δύο νέα τμήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), για να νουθετήσουν τους φοιτητές ότι δεν έχουν δικαίωμα να φτιάξουν σύλλογο στη σχολή τους, γιατί λέει ανήκουν στο Σύλλογο του ΠΑΜΑΚ! Και κάτι ακόμα χειρότερο: οι Δαπίτες στο ΤΕΙ των Σερρών όπου έχουν την πλειοψηφία στους 2 Συλλόγους (ΣΔΟ και ΣΤΕΦ) αρνούνται να κάνουν εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις εδώ και 4 χρόνια!! Φέτος είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που δεν κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Ομως μαζί τους συμπαρατάσσονται και οι δήθεν “ανεξάρτητοι” που έχουν μαζί με τους Δαπίτες την πλειοψηφία σε ένα τμήμα της ΣΤΕΦ, ενώ οι ΠΑΣΠίτες δεν αναδεικνύουν καν το ζήτημα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ