Τρίτη 26 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Διάλογοι» με θεατρικά έργα

H «locus athens» σε συνεργασία με την επιμελήτρια εκθέσεων Αλκηστη Πουλοπούλου παρουσιάζουν την έκθεση «Διάλογοι ΙΙ», από τις 6-30 Μάη, στο θέατρο «Αμόρε».

Η έκθεση «Διάλογοι ΙΙ» δίνει την ευκαιρία σε τρεις νέους καλλιτέχνες, τους Κώστα Σαχπάζη, Αντώνη Χριστοδούλου και Αννα Καρατζά, με έναυσμα τρία θεατρικά κείμενα νέων σκηνοθετών - σεναριογράφων, να δημιουργήσουν ειδικά για την έκθεση έργα γλυπτικής και ζωγραφικής, φωτογραφίας και video. Τα έργα θα παρουσιαστούν στο θέατρο, όπου θα ανέβουν και οι θεατρικές παραστάσεις.

Ο Αντώνης Χριστοδούλου θα δημιουργήσει ένα video, ο Κώστας Σαχπάζης θα φωτογραφίσει τους συντελεστές των θεατρικών έργων, βάσει των κειμένων των σκηνοθετών - σεναριογράφων, και η Αννα Καρατζά θα επέμβει στην τζαμαρία του χώρου.

Οι τρεις αυτοί νέοι καλλιτέχνες θα εξερευνήσουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ του φανταστικού και του πραγματικού και θα εμβαθύνουν στη σχέση του κοινού και των σκηνοθετών - ηθοποιών, οι οποίοι κατορθώνουν για λίγο να μας βγάλουν από την πραγματικότητα και να μας μεταφέρουν σε ένα φανταστικό μικρόκοσμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ