Τρίτη 26 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τα βλέμματα στο Μιλάνο

Στο στάδιο «Μεάτσα» του Μιλάνου ανοίγει σήμερα η αυλαία της τελικής ευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στη γηπεδούχο Μίλαν που θεωρείται φαβορί για μια θέση στον τελικό της 25 Μάη (Κωνσταντινούπολη) και την ευχάριστη φετινή έκπληξη της διοργάνωσης Αϊντχόβεν (21.45 ΝΕΤ).

Οι «ροσονέρι» ως γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρα τους ενόψει και της ρεβάνς και έτσι να κάνουν από σήμερα το πρώτο βήμα για το ταξίδι στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Ο Κάρλος Αντσελότι δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αλεσάντρο Νέστα, αλλά όμως αναμένεται να παίξει κανονικά ο Γιαν Σταμ. Στην αντίπερα όχθη η Αϊντχόβεν ταξιδεύει στο Μιλάνο με τον αέρα της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, αφού την περασμένη Κυριακή το κατέκτησε και μαθηματικά.

Στην ομάδα του Γκους Χίτνικ δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι για την πρόκληση, αφού γίνεται η πρώτη ομάδα από τη χώρα της Τουλίπας που διεκδικεί για δεύτερη φορά τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ