Τρίτη 31 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 31ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στη Λάρισα. Τις εκδηλώσεις, που είναι διήμερες και θα γίνουν στο γήπεδο τένις, διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ - ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις, συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα και άλλες πολύμορφες εκδηλώσεις. Σήμερα στις 8.30 μ.μ. θα γίνει συζήτηση με θέμα «Εργαζόμενοι σπουδαστές - έχουμε δικαίωμα να σπουδάζουμε χωρίς να δουλεύουμε». Θα μιλήσουν στέλεχος του ΠΑΜΕ και ο Β. Καράμπαλης, εργαζόμενος σπουδαστής, μέλος της Πανσπουδαστικής Κ.Σ.

Αύριο, στις 8.30 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Η Αντιιμπεριαλιστική πάλη των λαών της Λατινικής Αμερικής και το 16ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας Φοιτητών, στο Καράκας της Βενεζουέλας». Θα μιλήσει μέλος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης και ο Ν. Τοσιούδης, στέλεχος της ΚΝΕ.

Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας και βιβλίου για τα 60 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών και τη Λατινική Αμερική και θα γίνουν αφιερώματα με θέματα: «100 χρόνια Αϊνστάιν», «Το σύστημα Υγείας στην Κούβα» και «Η οικονομία των αναγκών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ