Σάββατο 4 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 52
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ώρα της κρίσης

ΠΑΟ και Πανιώνιος διεκδικούν θέση στον τελικό των πλέι οφ

Σε αντίθετους δρόμους κινούνται στον τελευταίο ημιτελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Παναθηναϊκός και Πανιώνιος που την Κυριακή κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί ως γνωστό περιμένει ήδη η ΑΕΚ που φρόντισε κόντρα στο Μαρούσι να καθαρίσει πιο νωρίς (3-1 νίκες).

Από τη μια μεριά οι «πράσινοι» μετά το δεύτερο... κάζο στη Ν. Σμύρνη προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και από την άλλη οι «κυανέρυθροι» που βλέπουν την... έκπληξη να έχει φθάσει πιο κοντά από ποτέ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους πάρα το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στη Ν. Σμύρνη. Οπως τονίζει η τύχη είναι στα χέρια της ομάδας του αρκεί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που της παρέχεται στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι. Ο «Ζοτς», αν και οι πληροφορίες τον φέρνουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένο από τον τρόπου που χάθηκε το τέταρτο παιχνίδι, ευελπιστεί σήμερα οι παίκτες του να αποδειχθούν πιο αποφασιστικοί.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη από το γεγονός ότι κατάφεραν να πάνε τη σειρά των ημιτελικών σε 5ο αγώνα και με την πίστη ότι σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται, θα παρουσιαστεί ο Πανιώνιος στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Μέμου Ιωάννου ποντάρουν πολλά στο ότι οι αντίπαλοί τους θα έχουν το περισσότερο άγχος, αυτοί πιστεύουν ότι ήδη έχουν πετύχει πάρα πολλά. Οσον αφορά αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με πρωσοπική κόντρα του Ουάτσον με τον Οικονόμου το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ