Σάββατο 4 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δύσκολη αποστολή

Δύσκολη αποστολή έχουν σήμερα οι παίκτες του Ρεχάγκελ

Sportidea

Δύσκολη αποστολή έχουν σήμερα οι παίκτες του Ρεχάγκελ
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα διατηρήσει υλοποιήσιμο το στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, η Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα την Τουρκία (21.00, ΑΛΦΑ). Η αναμέτρηση στο «Ινονού» κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφού η δυναμικότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας, είναι σημαντική. Ομως οι Ελληνες ποδοσφαιριστές, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες, δηλώνουν έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Χαρακτηριστικά ο Καψής ανέφερε: «Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο, αυτό που μπορούμε. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Εχουμε πολλές εμπειρίες από "καυτές" έδρες, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε μπροστά σε φανατισμένο κοινό. Στο γήπεδο θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα και δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε». Από την πλευρά του ο Φύσσας πρόσθεσε: «Και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Είναι απαραίτητοι για να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη για την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης». Αναμφίβολα οι απουσίες των Ζαγοράκη, Δέλλα είναι σημαντικές, αλλά υπάρχει πίστη ότι μπορούν να καλυφθούν. Ο Ρεχάγκελ φαίνεται να προσανατολίζεται στη μετατόπιση του Μπασινά στο κέντρο της άμυνας, με τους Κυργιάκο και Καψή να τον πλαισιώνουν.

  • Δύσκολη είναι για την Εθνική ομάδα Νέων η κλήρωση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (18 ως 29 Ιούλη). Οι «γαλανόλευκοι» θα είναι στον Α' όμιλο με τη διοργανώτρια Β. Ιρλανδία, τη Σερβία/Μαυροβούνιο και τη Γερμανία. Ο εκλέκτορας, Ν. Νιόπλιας, επισήμανε ότι δε θα πάει η ομάδα για... τουρισμό και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά το ίδιο θα πρέπει να πράξουν κι αυτοί, γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ