Κυριακή 10 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εν συντομία

Κάτι διαφορετικό θα ετοιμάσουμε σήμερα με την ελπίδα πως σας αρέσει το Carpaccio. Οφείλουμε να ξέρουμε ότι όλη η προσοχή μας εστιάζεται στο σωστό μαρινάρισμα. Τι λέτε για ένα λαβράκι;

Θα πρέπει να έχουμε μισό κιλό λαβράκι φρέσκο, χυμό από ένα λεμόνι, ελαιόλαδο, μαϊντανό, αλάτι και κόκκινο γλυκό πιπέρι. Θα ανακατέψουμε το λάδι με το λεμόνι και θα βάλουμε το λαβράκι να μαριναριστεί (αφού το έχουμε πλύνει και κόψει σε λεπτές φέτες). Θα το αφήσουμε μέσα στο ψυγείο μια ώρα περίπου και έπειτα θα το στραγγίσουμε και θα το σερβίρουμε στα πιάτα. Θα προσθέσουμε λάδι, το πιπέρι και το μαϊντανό. Αυτό είναι όλο. Και τώρα μπορούμε να το απολαύσουμε με ένα δροσερό ποτήρι - όχι παραπάνω - λευκό κρασί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ