Σάββατο 18 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ

Με την εκλογή στη νέα Διοίκηση προσώπων, που στηρίχτηκαν από τις παρατάξεις του συμβιβασμού και της συναίνεσης, ολοκληρώθηκαν, προχτές αργά το βράδυ, οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ (επικουρικό ταμείο των εργαζομένων στα ΜΜΕ). Συγκεκριμένα, στη νέα Διοίκηση εκλέχτηκαν, από την ΕΣΗΕΑ, οι: Νίκος Κιάος, Σπανοπούλου Ελένη, Κοντράρου Τζώρτζια, Τσούτσιας Παναγιώτης και Δεμερτζής Αργύρης. Και από την Ενωση Προσωπικού Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), οι Ραυτοπούλου Ελένη και Ξηρογιάννης Παναγιώτης.

Αντίθετα, στην Εξελεγκτική Επιτροπή. από την ΕΣΗΕΑ, εκλέχτηκαν η Ελένη Τράιου και ο Αρης Καρρέρ. Ενώ από την ΕΠΗΕΑ εκλέχτηκε ο Κουρκούτης Ιωάνης.

Τέλος, στις επαναληπτικές εκλογές για τα Πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ εκλέχτηκαν: Για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό οι: Τερζής Τάκης(Παναγιώτης), πρόεδρος και μέλη: Αποστολόπουλος Ιωάννης, Ευσταθίου Ιωάννης, Δουλγεράκη Αικατερίνη (Καίτη) και Αρης Καρρέρ. Για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό: Τράιου Ελένη, πρόεδρος, και μέλη: Τουφεξή Μοσχάνθη (Μιμή), Παπάζογλου Μηνάς, Πριτσαπίδουλας - Γιαννακόπουλος Χρήστος - Ανδρέας και Δόγας Γιώργος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ