Σάββατο 2 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ηττα στην πρεμιέρα

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, στα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, η Εθνική ομάδα γυναικών που έχασε εύκολα από τις Αυστραλέζες με 5-8. Χωρίς την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση παρουσιάστηκε η «αργυρή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, που είχε άσχημες επιλογές στην επίθεση και κενά στην άμυνα.

Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε ότι η ελληνική αποστολή έφτασε έπειτα από 40 (!) ώρες στον τελικό της προορισμό. Η καθυστέρηση της πτήσης των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» κατά δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ανταπόκριση της πτήσης. Οι διεθνείς παίκτριες ξεκουράστηκαν στις... καρέκλες της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου «JFK» στη Νέα Υόρκη και λίγες ώρες μετά έπεσαν στην πισίνα για να αντιμετωπίσουν τις Αυστραλέζες.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα σημείωσαν οι Λιόση 1, Κοζομπόλη 1, Ρουμπέση 2, Καραγιάννη 1. Για την Αυστραλία δίχτυα βρήκαν οι Νόργουντ 2, Γκίντερ 3, Χάντλεϊ 1, Μελίσα Ρίπον 2. Τη δεύτερη αγωνιστική (διεξάγεται τα ξημερώματα) αναμετριούνται Ελλάδα - Καναδάς, ΗΠΑ - Αυστραλία, Γερμανία - Βραζιλία.

Εκτός ο Θωμάκος

Δυστυχώς για τον ίδιο και την Εθνική, οι ατυχίες του Θωμάκου «ζευγάρωσαν». Δύο βδομάδες μετά το ατύχημα με τη μηχανή, ο διεθνής τραυματίστηκε στο μεταρτάσιο του ποδιού του σε μια ανύποπτη στιγμή (έκανε μπάνιο!). Πλέον η συμμετοχή του στο World League και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Μόντρεαλ, είναι σχεδόν απίθανη. Ως αντικαταστάτη του, ο Σάντρο Καμπάνια, κάλεσε τον Πέτρε Σάντα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί τη Δευτέρα για το Τορόντο, όπου διεξάγεται o Α` όμιλος της ημιτελικής φάσης του World League (6-10/7). Την αποστολή αποτελούν οι Ρέππας, Δεληγιάννης (τερματοφύλακες), Σχίζας, Μάζης, Χατζηθεοδώρου (αμυντικοί), Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης, Χρ. Αφρουδάκης, Χατζηκυριακάκης (περιφερειακοί), Γ. Αφρουδάκης, Βλοντάκης, Βουλγαράκης (φουνταριστοί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ