Σάββατο 2 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Κληρώνει για επτά

Με τη συμμετοχή επτά ελληνικών ομάδων, πραγματοποιείται σήμερα, στο Λουξεμβούργο, η κλήρωση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων ανδρών και γυναικών, εξαιρουμένου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κληρωτίδα του «Top Teams Cup» ανδρών θα μπει ο Παναθηναϊκός, ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός και Φιλαθλητικός. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας θα λάβουν μέρος στους άνδρες ο ΠΑΟΚ και η ΕΑ Πατρών και στις γυναίκες ο Απολλώνιος Κερατσινίου και ο Πανελλήνιος.

Στο μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Από ελληνικής πλευράς το «παρών» θα δώσουν ο νταμπλούχος Ηρακλής και ο Ολυμπιακός. Θα συμμετέχουν ακόμα Τιρόλ Ινσμπουρκ (Αυστρία), Χοτβόλεϊ (Αυστρία), Κνακ (Βέλγιο), Νόλικο Μασέικ (Βέλγιο), Λέφσκι (Βουλγαρία), Κλάντο (Τσεχία), Κάννες (Γαλλία), Τουρ (Γαλλία), Φριντρισχάφεν (Γερμανία), Ντουρέν (Γερμανία), Σίσλεϊ (Ιταλία), Περούτζια (Ιταλία), Ορτεκ Νεσελάντε (Ολλανδία), Ισκρα (Πολωνία), Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Μπούντσουτσνοστ (Σερβία/Μαυροβούνιο), Ουνικάχα Αλμέιρα (Ισπανία).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της CEV η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 19 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί στις 18 Γενάρη. Ο γύρος των «12» θα γίνει στις 8 Φλεβάρη και στις 15 του ίδιου μήνα, ενώ η φάση των «6» θα πραγματοποιηθεί την 1η Μάρτη και στις 8/3. Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στις 25-26 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ