Πέμπτη 7 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλήθος εκδηλώσεων της ΚΝΕ

Παράλληλα με τη Σάμο, άλλη μια κατασκήνωση του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου θα στηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα από την Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο προφεστιβαλική εκδήλωση στο λιμάνι και την Κυριακή επίσκεψη στις φυλακές της Αίγινας και στο μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού.

Επίσης, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Σήμερα Πέμπτη

-- Στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στις 8 μ.μ., εκδήλωση για το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

-- Στην πλατεία της Πετρούπολης, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Για ένα κομμάτι ψωμί δε φτάνει μόνο η δουλιά».

-- Στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου, στις 8 μ.μ., με θέμα: «www.ανεργία.com - Τα όνειρά μας δε χωράνε στις μικρές τους αγγελίες». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην πλατεία της Δάφνης, στις 8 μ.μ., με θέμα: «12 ώρες δουλιά ζωή πόσο;».

-- Μαζικές εξορμήσεις - εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης της Οργάνωσης Αθήνας σε νέους εργαζόμενους, πραγματοποιούνται στην ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη, στις 7 μ.μ., και στο «Hondos Center» στην Ομόνοια στις 7.30 μ.μ.

-- Στα Τρίκαλα, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στις 9 μ.μ., με θέμα «Το 24ωρο που ζω - Το 24ωρο που ονειρεύομαι. Διεκδικούμε το σχολείο των αναγκών μας», με συναυλίες μαθητικών ερασιτεχνικών συγκροτημάτων και έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το νεολαιίστικο κίνημα».

-- Στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται η διήμερη προφεστιβαλική εκδήλωση στο πάρκο στην παραλία (στάση Σχολή Τυφλών), στις 8 μ.μ. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο πρόβλημα των ναρκωτικών και περιλαμβάνει: Θεατρική παράσταση, συζήτηση με θέμα «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους» και ομιλητές τον Π. Γεωργάκα, ψυχίατρο και υπεύθυνο στο πρόγραμμα απεξάρτησης «Αργώ» και τον Αντρέα Τσούνη, στέλεχος του ΚΚΕ, συναυλία με τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα «Πύρινα Νέφη» και «Ιστρουμ Mental».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ