Πέμπτη 4 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0
Γλυκιά ήττα

Σπουδαία πρόκριση στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ πήρε χτες η Ανόρθωση, παρά την ήττα που υπέστη στο «Αβνί Ακέρ» από την τούρκικη Τραμπζονσπόρ με 1-0. Η κυπριακή ομάδα, που είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-1, στάθηκε όρθια παρά το γεγονός ότι από το πρώτο ημίχρονο έχανε (40' Τέκε) και άντεξε τόσο την πίεση των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, όσο και την αντίστοιχη της εξέδρας. Στον επόμενο γύρο η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τη σκοτσέζικη Ρέιντζερς.

  • Σε καταγγελία προς την ΟΥΕΦΑ για ροζ σκάνδαλο από μέρος των Τούρκων προχώρησε λίγο πριν την έναρξη του χτεσινού αγώνα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η ΚΟΠ κατηγορεί τους παράγοντες της τουρκικής ομάδας ότι προσπάθησαν να δελεάσουν του Αυστριακούς διαιτητές (Λέχνερ πρώτος διαιτητής), Ράιμουντ Μπουχ, Αντρέας Λάμπερτ βοηθοί, Μάνφρεντ Κράσνιτσερ τέταρτος διαιτητής) με κορίτσια -μοντέλα για... συντροφιά. Την είδηση είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» επικαλούμενη σοβαρές πηγές.
  • Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της Ανόρθωσης στο αεροδρόμιο με τους εξοντωτικούς ελέγχους και το... σπάσιμο νεύρων στο ξενοδοχείο με τις φωνές και τις φασαρίες εθνικιστών Τούρκων, το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε διάβημα προς την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ασφάλεια των Κύπριων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων που βρίσκονται στην Τραπεζούντα για τον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ