Τρίτη 9 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία

Ταλαιπωρίας συνέχεια για όσους ταξιδεύουν με πλοία για τα νησιά του Αιγαίου, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου. Χτες το πλοίο «Δημητρούλα», όπως ανακοίνωσε το ΥΕΝ, θα απέπλεε από το λιμάνι του Πειραιά αντί στις 8 μ.μ., στις 2 τα ξημερώματα για τα νησιά Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αμοργό και Αστυπάλαια, ενώ το «Ροδάνθη» αντί για τις 10 μ.μ. θα έφευγε από το λιμάνι στις 2 τα ξημερώματα με προορισμό Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω και Ρόδο.

Η ταλαιπωρία ήταν έντονη και το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο, το «Δημητρούλα» παρουσίασε βλάβη στον καταπέλτη με αποτέλεσμα το ηλικίας 27 χρόνων πλοίο που απέπλευσε από τον Πειραιά για Πάρο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα να σημειώσει πολύωρη καθυστέρηση μέχρι να φτάσει στο λιμάνι της Καβάλας.

Ταλαιπωρία περίμενε χτες και τους επιβάτες του «Σαμοθράκη» με προορισμό το λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο κατέπλευσε με καθυστέρηση έξι ωρών στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ τηλεφωνική φάρσα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού ενέτεινε την ταλαιπωρία των επιβατών.

Ταλαιπωρία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και για τους επιβάτες του πλοίου «Ζάκυνθος 1», το οποίο αντικαθιστά το «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ», που παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά για επιδιόρθωση λόγω βλάβης. Το πλοίο αντί για τις 10 χτες το πρωί, αναχώρησε τελικά για Σποράδες στις 3.30 το μεσημέρι.

Επίσης, το «Ρομίλντα» υπέστη πάλι βλάβη σε μία από τις μηχανές του αφήνοντας το Σάββατο στη Σαντορίνη τους επιβάτες που μετέφερε για Ανάφη. Με τρίωρες καθυστερήσεις απέπλευσαν το Σάββατο και τα πλοία «Παναγία Πάρου» και «Παναγία Θαλασσινή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ