Παρασκευή 2 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ζητούμενο το θετικό αποτέλεσμα

«Η ημερομηνία και η σημασία του αγώνα δεν είναι βολική για μας. Περισσότερο ενδιαφέρει τους Ρουμάνους που μετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ομως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχουμε. Αυτό που έχει σημασία για τη δική μας εθνική ομάδα, είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι το Σεπτέμβρη, για τις μάχες στα προκριματικά του μουντιάλ 2002». Τα λόγια αυτά ανήκουν στο Βασίλη Τσάρτα και περιγράφουν τις συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνει το σαββατιάτικο φιλικό στο Βουκουρέστι.

Η αποστολή βρίσκεται από χτες στη ρουμανική πρωτεύουσα και ο Δανιήλ ελπίζει ότι «στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου θα κάνουμε καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα», παρά τα προβλήματα. Ποια είναι; η απουσία των Ατματσίδη, Κασάπη... «Οσο για τους «Νταμπίζα, Γεωργάτο και Τσάρτα, νομίζω ότι θα αντεπεξέλθουν, καθώς έχουν παρουσιάσει μία καλή εικόνα. Κάποιες ομάδες κάνουν ακόμα προπονήσεις και αν κάποιοι ξεκουράστηκαν για 2-3 ημέρες αυτό θα τους βοηθήσει».

  • Δυσαρεστημένος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός από την... παράλειψη της ΕΠΟ να τον ενημερώσει για το αίτημα έναρξης του πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτέμβρη αντί στα μέσα Αυγούστου. Ο Δανιήλ είχε καταστρώσει το πλάνο προετοιμασίας με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε τον Αύγουστο και όχι το Σεπτέμβρη, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΠΑΕ, κατόπιν και του σχετικού αιτήματος της ΕΠΟ...

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ