Παρασκευή 2 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ψηλά ο... πήχης

Υψηλούς στόχους για το μέλλον του Παναθηναϊκού έθεσε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Αγγελος Φιλιππίδης, στην πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου. Οπως τόνισε ο νέος πρόεδρος, η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου είναι ο στόχος της νέας διοίκησης. Παράλληλα, ο Α. Φιλιππίδης τόνισε πως η ομάδα του θα διαφυλάξει με κάθε μέσο την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις μεταγραφές, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον για τον Γκόραν Βλάοβιτς. Μάλιστα, όσον αφορά τον Κροάτη διεθνή ο πρόεδρος των «πρασίνων» διευκρίνισε πως η περίπτωσή του ενδιαφέρει το σύλλογο, αλλά ωστόσο διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα.

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Λυμπερόπουλου, η επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών αναβλήθηκε για όταν επιστρέψει ο παίκτης από τις διακοπές του. Για το θέμα του προπονητή, που καίει αυτή τη στιγμή την ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κυράστα, ο Αγγελος Φιλιππίδης δημοσιοποίησε τις τρεις βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί, ενώ τόνισε ότι την επιλογή θα την κάνει ο ίδιος. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι: α) Να ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. β) Να ξέρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. γ) Να έχει τις δυνατότητες να οδηγήσει την ομάδα με επιτυχία στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ έκανε λόγο για την ανάγκη αναβάθμισης του ελληνικού πρωταθλήματος και βελτίωσης της αξιοπιστίας του. «Δεν είναι δυνατόν το 90% της κοινής γνώμης να θεωρεί αναξιόπιστο το πρωτάθλημα. Η πλήρης εξάλειψη του παρασκηνίου είναι σημαντική για όποια ομάδα έχει ευρωπαϊκά οράματα. Δε θα συνεργαστούμε με το παρασκήνιο. Θα το πολεμήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Μ. ΒΩΣΣΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ