Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Αμείωτη η μάχη για τις εκλογές

Να γίνει η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Οκτώβρη αλλά και η ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, υπόθεση του κάθε εργάτη, όποια κι αν είναι η γλώσσα που μιλά ή η καταγωγή του. Αυτή είναι η επιδίωξη των μελών του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, που καθημερινά «οργώνουν» τους χώρους όπου συχνάζουν και δουλεύουν οι εργαζόμενοι του κλάδου.

Κρίσιμος σταθμός της προεκλογικής μάχης είναι η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει στις 11 του μήνα, στις 9π.μ., στο θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ». Μεταξύ άλλων, στη Συνέλευση θα γίνει απολογισμός της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και οικονομικός, ενώ θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές.

Βασικός στόχος του συνδικάτου είναι να πυκνώσουν περισσότερο οι γραμμές του, γι' αυτό και οι αιτήσεις εγγραφής αποτελούν βασικό «εξοπλισμό», μαζί με την προκήρυξη και την αφίσα στην επαφή με τον κάθε οικοδόμο. Ο στόχος είναι, να σημειώσουν οι φετινές εκλογές τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην εικοσάχρονη ιστορία του συνδικάτου, όταν άλλωστε η ίδια η μαζικοποίησή του είναι σημαντική προϋπόθεση τόσο για την ενδυνάμωση των αγώνων του κλάδου όσο και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα.

Σήμερα, Παρασκευή, 2/9, τα αντίστοιχα Παραρτήματα συνεχίζουν τις εξορμήσεις σε γιαπιά στις περιοχές του Κέντρου, του Αιγάλεω, της Κυψέλης, του Ζωγράφου και του Μπραχαμίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ