Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες

Η νίκη, χάρη στην οποία θα διατηρήσουν τις ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στην τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είναι ο στόχος των Ελλήνων διεθνών στο σημερινό παιχνίδι με τη Γαλλία (21.30, ΕΤ-1). Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αρίνα» του Βελιγραδίου, είναι για το β' όμιλο της τελικής φάσης. Με θετικό αποτέλεσμα η Εθνική ομάδα, ακόμα και εάν δεν επιτευχθεί η πρόκριση για τις αναμετρήσεις της Ρώμης, θα βρεθεί κοντά στην τρίτη θέση του ομίλου της, χάρη στην οποία θα προκριθεί στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2007 (Μόσχα) χωρίς να χρειαστεί να δώσει προκριματικούς αγώνες. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η διοργανώτρια Ρωσία θα είναι εντός των τριών καλύτερων ομάδων του ομίλου της, «εισιτήριο» για τη Μόσχα θα πάρει και ο καλύτερος τέταρτος, μια νίκη επί της Γαλλίας θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την επίτευξη του ενός, τουλάχιστον, στόχου του.

  • Εδωσαν ωραίο αγώνα, αλλά τελικά δεν ανέβηκαν στο βάθρο... Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο στο «InfOTE Athens Open». Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στο «μικρό» τελικό από τις Βραζιλιάνες Μπεχάρ - Σέλντα με 2-1 σετ (21-18, 24-26, 15-11) και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της διοργάνωσης. Το δίδυμο Ριμπέιρο - Αντούνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Μετά τον αγώνα η Βάσω Καραντάσιου δήλωσε: «Η βραζιλιάνικη είναι μία ομάδα πολύ καλή. Εχει τα περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλη στον κόσμο και το λέω αυτό στην περίπτωση που ο κόσμος περίμενε να δει ένα εύκολο ματς υπέρ μας. Εμείς ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Δίκαια κερδίσανε». Η Βίκυ Αρβανίτη πρόσθεσε: «Παρόλο που δεν πήραμε μετάλλιο, είμαστε πολύ χαρούμενες και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Οι Βραζιλιάνες δε θα έλεγα ότι είναι ένα επίπεδο επάνω, απλά σήμερα έπαιξαν λίγο καλύτερα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ