Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ούτε λεπτό χαμένο

Με στόχο να μην πάει ούτε λεπτό χαμένο και πρώτο κρίσιμο σταθμό της προεκλογικής μάχης τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 11 του Σεπτέμβρη, στις 8.30 π.μ., στο θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ», τα μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας εντείνουν καθημερινά τις εξορμήσεις σε γιαπιά, σε εργοτάξια, σε γειτονιές.

Η μαζική συμμετοχή τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στις εκλογές που ξεκινούν αρχές Οκτώβρη, όπως και η ενίσχυση της ταξικά προσανατολισμένης δράσης του Συνδικάτου βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο της συζήτησης με δεκάδες οικοδόμους. Το κάλεσμα για συμμετοχή στις διαδικασίες απευθύνεται το ίδιο αποφασιστικά στους ντόπιους αλλά και στους αλλοδαπούς εργάτες. Η κυρίαρχη πολιτική, η ασυδοσία και η κερδοσκοπική λαιμαργία του κεφαλαίου, που αδιαφορούν ακόμα και για την ίδια τη ζωή του εργάτη, είναι κοινός αντίπαλος. Οπως επίσης κοινό συμφέρον κάθε εργάτη, όποια κι αν είναι η εθνική του καταγωγή, είναι η ενωμένη ταξική πάλη, το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ, τα οποία συνδέονται και με το δυνάμωμα του Συνδικάτου.

Σήμερα, Παρασκευή, 9 του Σεπτέμβρη, εξορμήσεις σε γιαπιά της περιοχής τους οργανώνουν: Τα παραρτήματα Κέντρου, Αιγάλεω, Ανω Λιοσίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γκύζη, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Καματερού, Κυψέλης, Αμαρουσίου, Μενιδίου, Μπραχαμίου, Περιστερίου, Νέων Λιοσίων, Παλλήνης, Πετραλώνων. Το παράρτημα του Αμαρουσίου θα βγει εξόρμηση το πρωί, 6.30-7.30, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, και μετά σε γιαπιά της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ